Brætspil: Star Wars Rebellion

Star Wars: Rebellion

Star Wars: Rebellion er et brætspil af episk konflikt mellem det galaktiske imperium og rebel alliancen for to til fire spillere!

Du kan finde spillet her:

https://gamenight.dk/collections/frontpage/products/star-wars-rebellion – Dagens pris: DKK 610,-

https://www.hyggeonkel.dk/produkt/star-wars-rebellion – Dagens pris: DKK 699,95

 

Oplev den galaktiske borgerkrig som aldrig før. I Rebellion styrer du hele det galaktiske imperium eller den spændende rebel alliance. Du skal beordre stjerneskibe, redegøre for troppebevægelser og samle systemer til din sag. På grund af forskellene mellem Empire og Rebel Alliance har hver side forskellige måder at vinde på, og du bliver nødt til at justere din spillestil afhængigt af hvem du repræsenterer:

Som spiller for imperiet kan du styre legioner af stormtroopers, sværme af TIE fighters, Star Destroyers og endda Dødsstjernen. Du styrer galaksen gennem frygt og stoler på kraften i dit massive militær for at håndhæve din vilje. For at vinde spillet, skal du udrydde den spirende rebel alliance ved at finde deres base og udslette den. Undervejs kan du undertrykke verdener eller endda ødelægge dem.

Som Rebel-spilleren kan du kommandere snesevis af soldater, T-47 airspeeders, Corellian korvetter og fighter skvadroner. Disse kræfter er imidlertid ingen kamp for imperiets militær. Med hensyn til rå styrke vil du finde dig selv klart underlegen fra begyndelsen, så du skal samle planeterne for at slutte sig til din sag og udføre målrettede militære angreb for at sabotere imperiets bygningsværfter og stjæle værdifuld information. For at vinde den galaktiske borgerkrig, skal du overbevise galaksens borgere om din sag. Hvis du overlever længe nok og styrker dit omdømme, inspirerer du galaksen til et kæmpe oprør, og du vinder.

Med over 150 fede figurer og to spilleplader som viser 32 af de mest kendte systemer har Rebellion rigtig meget, hvis ikke mere, at byde på end alle tidligere Star Wars brætspil.

En kommentar til “Brætspil: Star Wars Rebellion”

Skriv en kommentar