Hurtig fidget spinner

Hurtig fidget spinner

Fidget spinnere er det helt store for tiden. Mange børn ønsker sig en fidget spinner som gave og det er også en fantastisk gaveidé.

Fidget spinnere findes i mange prisklasser og en billig fidget spinner kan sagtens være en god spinner. Ofte er der prisforskel på om spinneren er en tri-spinner eller en spinner med kun 2 vinger. Men ofte er det materialet og kuglelejerbe der gør den store prisforskel.

Hvis du ønsker en hurtig fidget spinner, kan det være en fin ide at smører kuglelejet. Det vil ofte give en god oplevelse og en hurtig fidget spinner. Det er også muligt at skifte kuglelejet. Du skal være opmærksom på at der findes flere størrelser kuglelejer. Kuglelejer findes i mange forskellige kvaliteter og prisklasser. De bedste kuglelejer til fidget spinnere, er keramiske kuglelejer. Keramiske kuglelejer giver en god rotationstid og ingen slør. Vi har testet nogle fidget spinnere fra www.engimashop.dk (plast og metal udgaver) og alle havde en forbedret rotationstid og mindre slør efter de blev skiftet.

6 kommentarer til “Hurtig fidget spinner”

    • Symaskine olie eller en anden lignende tynd olie. Bemærk at når du har givet olie til kuglelejet så bliver det modtageligt for snavns. Derfor skal det aftøres godt efter smøring.

  1. Hej
    Jeg har netop købt en metal Fidget spinner til min søn. Desværre var kuglelejet i stykker efter få timers brug. Har du tips til hvor man kan købe kuglelejer?

    Pft Henrik

    • Kommer lidt an på typen af spinner. På de fleste kan man enten skrue eller trække låg og bund fra hindanden og derefter trykke kuglelejet ud. du kan se denne video, der viser det ret godt.

Skriv et svar