Labelprinter til lille webshopSkal du bruge en labelprinter til en mindre webshop. Så er der mange muligheder at vælge imellem. Jeg har udarbejdet denne artikel omkring de 2 vigtigste labelprintere som udfylder manges behov for print af pakkelabels.

Labelprinter til brug på pakkelabels.dk / shipmondo.dk

Bruger du Shipmondo (tidligere pakkelabels.dk) til håndtering af dine forsendelse anbefales en printer der kan skrive inden for formatet 10 x 19 cm, A5 eller ZPL (Zebra printere).

Shipmondo.dk (Pakkelabels.dk) skriver om forskellige labelformat løsninger som kan læses på deres hjemmeside her: https://help.shipmondo.com/da/articles/2241538-labelformater-og-udskriftsmuligheder

Labelprintere der kan anbefales til webshops eller butikker der anvender stregkodelabels

Jeg har samlet en liste over gode labelprintere du bør se på inden du køber en labelprinter til brug i din webshop.

Brother QL-1110 NWB

Denne Brother labelprinter er designet til professionelt brug ved print af fragtlabels og stregkoder. Labelprinteren kan anvendes trådløst via WiFi, Bluetooth eller så du kan printe fra mobile enheder eller sætte den op så flere i virksomheden kan anvende den som en fælles enhed.

Prisen for en Brother QL-1110 er i skrivende stund ca. 2.000-3.000 kr.

Køb Brother QL-1110 her:

Enigmashop
Lomax
Proshop

Zebra GK 420d

Labelprintere fra Zebra er nogle af de mest anvendte på markedet. Alene af den grund er det en god ide at kigge på deres modeller.
Når du vælger en labelprinter der anvendes af mange brugere, er det lettere at finde forbrugsmaterialer som labels og tilbehør.

Labelprinteren fra Zebra kan tilsluttes via USB eller netværkskabel. Ønsker du at anvende den for flere brugere, så skal den sættes op via et lokalt netværk.

Prisen for en Zebra GK 420 er i skrivende stund ca. 2.000-2.500 kr.

Køb Zebra GK 420d her:

Proshop
Enigmashop


Label papir og etiketter

Du skal tage stilling til hvilken type papir du ønsker at anvende i din printer. Ønsker du en blank eller en mat overflade. Du skal også være sikker på at Etikettypen passer til den printer du har valgt at anvende. Hvis du er usikker så spørg der hvor du køber printere. Du kan få labels i ruller og i ark.
De fleste labelprintere anvender ruller.

Labelprinter 10×19

Formatet 10×19 er et meget almindeligt label format der anvendes som standard i mange labelprintere.

Formatet er angivet i cm og ikke inches som ellers er standard for mange labelprintere. 10×19 formatet kan anvendes til Shipmondo labels og andre lignende tjenester.Du kan købe labels i formatet 10×19 her:
www.etiketlageret.dk
www.grafical.dk
www.rajapack.dk

Shipmondo har lavet en guide for opsætning af pakkelabels i formatet 10×19 her: https://help.shipmondo.com/da/articles/1986154-labelprinter-udskriver-ikke-label-i-korrekt-format

Skriv en kommentar