Skip to main content

Find et regnskabsprogram til din webshop

Med det rigtige regnskabsprogram kan du lette arbejdet med fakturering fra din webshop.

Der findes en bred vifte af regnskabsprogrammer du kan anvende når du har en webshop med salg af produkter. I denne artikel vil jeg beskrive de mest populære på det danske marked. Årsagen er at det for dig kan give god mening at sats på et regnskabssystem med mange brugere og med god support. Alternativt kan det blive dyrt og administrativt tungt for din virksomhed.

De 2 systemer jeg vil beskrive er:
Dinero og E-conomic
Gratis regnskabsprogram fra Dinero

Den danske iværksætter Martin Thorborg skabte i 2013 regnskabsprogrammet Dinero. Dinero blev skabt til små erhvervsdrivende. Regnskabsprogrammet er online og som udgangspunt gratis. I 2016 blev systemet solgt til Visma og det har i skrivende stund mere end 245.000 tilmeldte virksomheder.

Dinero er meget let at komme igang med og da gratis versionen indeholder de fleste basale regnskabsfunktioner, kan du let og bekymringsløs oprette en konto og teste systemet.

Prøv Dinero gratis

Dinero til din webshop

Dinero har efter opkøbet fra Visma, fået en masse nye og forbedrede muligheder. Muligheder der nu gør det muligt at integrere Dinero med webshops.

E-conomic regnskabsprogram til den mere krævende webshop

Tidligere har e-conomic være branche standarden for de fleste webshops, hvis man også har ønsket integrationer og andre udvidede funktioner. Da e-conomic gennem en del år har haft denne position, er det derfor også en platform der er mange der yder support og integrationer til.

E-conomic er en mere krævende platform. Brug regnskabsprogrammet hvis du skal bruge integrationer til din webshop og du ikke kan undværer en bogholder

E-conomic er ikke gratis men har du brug for systemet er det ikke en dyr løsning.

Læs mere om e-conomic her


Regnskabsprogram til små virksomheder

Dinero og E-conomics er ikke de eneste regnskabsprogrammer på markedet. Hvis du driver en mindre virksomhed med færre krav til lager mv. bør du måske kigge på nogle af de øvrige leverandøre af regnskabsprogrammer.

Regnskabsprogram SummaSummarum

SummaSummarum lukkede i 2018 og derfor er det ikke længere muligt at at få support og opdateringer.

Programmet findes dog stadig og installeres på din lokale pc. Dvs. det er ikke Cloudbaseret som mange af de nyere regnskabsprogrammer.

Jeg vil ikke anbefale SummaSummarum da de øvrige alternativer på markedet er mere sikre for din forretnings fremtid.

Regnskabsprogram Billy

Her får du et lækker regnskabsprogram der sagtens kan sidestilles med bla. Dinero. I billy har du også mulighed for at oprette en gratis brugerkonto i 30 dage hvor du kan se om platformen passer til din virksomhed.

Billy har en hel del integrationer du også bør se på hvis du driver webshop eller har brug for at få automatiseret en del af din forretning.

Prøv Billy Regnskabsprogram gratis i 30 dage. Billy gør regnskab lettere for selvstændige. Gratis support.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier

Denne side er skrevet af

Simon B. H. Christensen
Tlf: 6168 3536