Skip to main content

Sådan stopper du spam brugerregistrering i WordPress

Hvis du har en WordPress side med mulighed for oprettelse af medlemskab, så har du sandsynligvis haft din andel af møder med Spam-brugerregistreringer.WordPress websteder med medlemsskab kræver, at besøgende skal oprette konti for interaktion og kommunikation på de fora, der findes på hjemmesiden. En masse gange går spam-bots ind og opretter en spam konti på mindre sikre websteder. Disse Spam brugerregistreringer er ret irriterende, forvirrer din brugerdatabase, forsøger at udnytte sårbarheder og reducerer dit websteds ydeevne. Så det må stoppes.

Disse spam-brugerregistreringer på din WordPress hjemmeside kan stoppes for altid. Her er en vejledning til at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du kan bekæmpe en sådan irriterende spam situation.

Bemærk: Hvis du er ny blogger, og dit WordPress blog / medlemskabswebsite lige er startet, og dit spamproblem (også på din WordPress blogs forum / kommentarer) ikke er helt stor, kan du klare det ved manuelt at slette spam bruger/konti på dit websted. Du skal bare logge ind på dit websteds betjeningspanel> Brugere> Slet> Bulk Slet. Hvis der er mange brugere, skal passe lidt på, kan du prøve plug-in Bulk Delete.

Herunder følger guiden

Anvend plugin med website spam

Anvend plugins, der er specielt designede til at registrere og fjerne registreringsspam. Hvis du vil have plugins til at gøre arbejdet for dig, så er her nogle bruger registreringsspam plugins du bør kigge på:

 • Stop Spammers Plugin: En ekstremt aggressiv Spamfighter plugin, Stop Spammers udfører over 20 checks for at registrere Spam.
 • Stop Signup Spam Plugin: Et smidigt spam spam plugin, den ene vil blokere IP’er, der er rapporteret til Stop Forum Spam, og dermed nedskære spamregistreringer på et medlemskabswebsted.

Dræb Spam med CAPTCHAs

Den letteste vej i kampen mod spam bots brugerregistrering er at bruge CAPTCHAs. Du kan bruge gode CAPTCHA plugins til din WordPress hjemmeside for at sikre, at Spam bots får det svært med at trænge ind og spamme. Nogle af de bedste plugins til formålet er Google Captcha (reCAPTCHA) af BestWebSoft, WP Bruiser osv. Disse CAPTCHA plugins tilføjer et simpelt matematisk spørgsmål til registreringsformularen, som er godt nok til at narre bots.

Definer standard brugerindstillinger

Bruger roller

Du kan spare dig selv for besvær hvis du blot begynder med at definerer standardbrugerroller på dit WordPress medlemskabswebsted. For at gøre det er alt, hvad du skal gøre, at indstille Abonnent som standardbrugerrolle for alle indkomne anmodninger om medlemskab.

 • Log ind på dit WordPress-websteds Dashboard ved at indtaste loginoplysninger.
 • Find fanen Indstillinger.
 • Klik på General
 • For Medlemskab kan du markere feltet Alle kan registrere.
 • Indstil Nye brugeres standardrolle til Abonnent
 • Klik på Gem ændringer


Implementér Admin godkendelser for nye registreringer

Denne metode fungerer kun for dit medlemskabswebsted, hvis der er flere administratorer, der arbejder på dit websted. Når nye brugere beder om at blive registreret, vil disse administratorer modtage en Email, og de skal være hurtige nok til at godkende eller afvise registreringer.

En anden god måde at bekæmpe spam brugerregistreringer på. Du kan aktivere Admin-godkendelse på følgende måder:

Der er to måder at gå om dette, enten manuelt godkende og afvise disse anmodninger eller bruge et plugin til at gøre det.

For at man kan godkende registreringsanmodningerne skal du have WordPress ProfilePress plugin. Derefter skal du bare besøge menuen ‘Ekstra‘ ‘Bruger Moderation‘ under dette plugin fra dit dashboard.
Klik derefter på afkrydsningsfeltet for ‘Aktiver moderering‘ som vist i nedenstående figur.

Når du gemmer ændringerne, vil eventuelle nye registreringsanmodninger blive markeret som “Afventer” fremefter.

Pluginet vil underrette brugerne om deres registreringsstatus, hvis de er blevet godkendt eller afvist, og hvis de stadigvæk er under oprettelse.

Du kan også bruge et plugin som WP Approve User for at holde de uautoriserede brugere fra at få adgang til dit websteds WordPress Administration.

Opret en brugerdefineret registreringsformular

At bruge en god og gennemarbejdet formular, kan være et stort skridt i den rigtige retning mod et mere sikkert og spamfrit website. Med WPForms, et premium plugin, kan du oprette en fantastisk brugerdefineret formular der kan “narre” spammere. Pluginet indeholder også en flok betalt add-ons til at lette andre gode funktioner på dit websted.

Et stærkt pålideligt formular plugin, WPForms funktioner WordPress form spam beskyttelse funktioner, der udnytter smart CAPTCHA og Honeypot for at stoppe spam form indlæg. Du kan gå videre ved at installere og aktivere plugin’et, og derefter:

 • Klik på ‘Plugins’
 • Gå til ‘WPForms’
 • Klik på Addons og kig efter User Registration Addon.

Dette Addon hjælper dig med at oprette fantastiske registreringsformularer, hvor brugere nemt kan tilmelde sig en WP-konto. Administratoren for websitet kan derefter tildele en brugerrolle til dem og vælge at sende dem en velkommen email.

Vælg for e-mail-verifikation
Endnu en gang, en meget populær måde at vurdere de legitime brugerregistreringer for dit WordPress-websted, løser Email Verification problemet hver dag. Hvis brugeren bliver bedt om at klikke på et bekræftelseslink, der er blevet sendt til deres e-mail-indbakke, giver denne form for verifikation lidt plads til spam.

Hvis du allerede bruger WPForms, er du sikker på sejr. Alt du skal gøre er at:

 • Besøg fanen ‘Indstillinger’> Brugerregistrering.
 • Find ‘User Activation Method’ og klik på ‘User Email’
 • Klik på Gem ændringer

Brug Honeypot teknikken

Mange website-ejere sætter brugeroplevelse over alt andet. De ved, at CAPTCHAs kan sabotere deres forsøg på at hjælpe den besøgende, der navigerer problemfrit på hele hjemmesiden, og måske vil oprette en brugerkonto. For sådanne admins er Honeypots de bedste muligheder. Contact Form 7 Honeypot er et sådant plugin, der kan hjælpe dig med at narre dumme spam-robotter.

Helt nøjagtigt er Honeypots honningfælder. De er en CAPTCHA-teknik, der er usynlig for de ægte brugere, men er synlige for spambots. Således, når webstedets brugerregistreringsformular er opgraderet med et Honeypot-aktiveret plugin, udfylder robotterne formularfelterne og afslører sig selv. Men hvis en ægte bruger skulle udfylde en honeypot-powered form, ville de lade den være tom, fordi de simpelthen ikke kan se den.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier

Denne side er skrevet af

Simon B. H. Christensen
Tlf: 6168 3536