Skip to main content

Stripe som betalingsløsning til webshop

Der er efterhånden mange mulige betalingsløsninger man kan anvende når man driver sin online forretning.

Personligt har jeg anvendt og anvender stadig som førstevalg Stripe til nye webshops. Når en webshop så begynder at give en god omsætning og daglige salg, så er det tid til at se på andre muligheder, hvor man måske har en fast udgift, men et lavere gebyr pr. transaktion. På siden kortgebyr.dk kan du få en fornemmelse omkring hvornår du skal skifte webshop betalingsløsning i forhold til den omsætning og det antal transaktioner du har i din webshop.

Hvorfor anvende Stripe som webshop betalingsløsning?

Når du beslutter at anvende Stripe som webshop betalingsløsning, så er det typisk fordi din shop er i en opstartsfase, eller at du ikke har et stabilt salg fra din online shop. Stripe er som udgangspunkt gratis at anvende. Det vil sige at har du intet salg har du ingen udgifter. Når du så har salg, så betaler du så et relativt højt gebyr for salget, det skal så sættes i perspektiv til det du ville tabe i et fast månedtlig gebyr som mange andre webshop betalingsløsninger opkræver.



Passer Stripe betalingsløsning til min webshop?

Stripe er et af de nemmeste webshop betalingsløsninger at anvende. Stripe kan næsten anvendes til alle Webshopsystemer. Herunder selvfølgelig Woocommerce, Opencart, Shopify, Sitecore, Prestashop og mange flere.

Du kan se en fuld liste over Stripe plugins du kan anvende hvis du ønsker at anvende Stripe som betslingsløsning til din webshop.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier

Denne side er skrevet af

Simon B. H. Christensen
Tlf: 6168 3536