Skip to main content

SEO-Optimering af webshop produkter

I denne artikel give jeg mit bedste bud på hvordan du bedst muligt, opbygger din produktside, i henhold til SEO. Artiklen skal hjælpe dig men at få dine produkter til at rangere højere end dine konkurrenter der sælger de samme eller tilsvarrende produkter som du forhandler.

Vi kommer ind på begreber som On-site SEO, Teknisk SEO, SEM som jeg håber du tidligere har beskæftiget dig med, ellers vil jeg anbefale at du undersøger de begreber inden du går videre med denne artikel.

Når det er sagt, så er artiklen for alle der driver en online forretning og derved har med online salg og markedsføring at gøre.

Læs også mine artikler om Hvad er en Meta title og Hvad er en Meta description


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier

Denne side er skrevet af

Simon B. H. Christensen
Tlf: 6168 3536